Sinne ne meni.. Joulut ja uudet vuodet ja reissut.. ja ihanaa oli. Nautin joka hetkestä ja monesti pyhien aikaan mietimme Mr B:n kanssa, että kenties meitä ensi vuonna onkin kolme näihin samoihin aikoihin.. tai tuskin on kolmea fyysisesti, mutta Mr ja minä baby B sisuksissa..? Who knows...??

Miehen kotimaassa kävin päivänä eräänä anopin kanssa ostoksissa ja löysin yhdelle ystävälleni ihanan kehyksen hänen syntyvälle vauvalleen.. ja itselleni kotiin sisustuskilven.. kassalla seistessäni vielä katselin haikeana erästä juttua ja kun olin jo korttia kaivamassa lompakosta pyysin myyjää laittamaan senkin pakettiin... Pakettiin, koska anoppi seisoi vieressä.. selitin hänelle käsimerkein ja huonolla hollannin kielelläni, että se on lahja siskolleni.. ja toinen ystävälleni.. en halua tätä asiaa vielä jakaa kenenkään perheenjäsenen kanssa, varsinkaan vanhempien.. siskoni lie ainoa perheenjäseneni joka tietää.. ja niin olkoonkin. Kunnes jos joskus on jotain kerrottavaa..

Mutta mitä en voinut vastustaa? Kuva lie kertoisi paremmin.. mutta en nyt jaksa kaivella sitä piilostaan ja paketistaan ja kuvailla, joten selitän sanoin.. Puhun siis valokuvakehyksestä.. tai itseaisassa kolmesta.. kolme valokuvakehystä roikkuu valkoisessa satiininarussa puisessa kyltissä, joka niin ikään valkoinen, jossa lukee mustalla Baby..  on todella mun makuun sisustuksellisesti ja kaunis kun mikä.. Nyt tämä on siis virallista: olen hankkinut ensimmäisen vauvan "tarvikkeen" ja Mr B:n kanssa kävimme tänään taas keskustelua aiheesta..Olemmekin varsin pitkällä ajatuksissa jo: mietimme, kuinka jaamme perhevapaat   Minä äitiys ja hoitovapaalla kunnes baby B on n.1,5 v ja sitten Mr B:n vuoro, jotta lapsi saa intensiivisesti oppia toista äidinkieltään verbaalisesti herkässä iässä.. 

No, paluu todellisuuteen.. meillä ei ole vielä a) lasta tai b) edes yritystä....

 

Mutta suunta on sinnepäin. Tänä vuonna, jos Luoja suo, minusta tulee masukin mami.